Jornada Final LIFE Migratoebre

El X Congrés Ibèric d’Ictiologia SIBIC2024 https://sibic2024.org, amb el títol ‘Fishes for Future’, es farà a Catalunya els dies 18-21 de juny de 2024: el dimarts 18 de juny hi haurà una sessió prèvia a Tortosa, conjunta amb el projecte Life MigratoEbre, i els dies 19-21 a Vic serà a la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

La sessió de Tortosa, que alhora serà la Jornada final del projecte Life MigratoEbre https://www.migratoebre.eu, es durà a terme a la seu de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE; Pl. Gerard Vergés, 1). Al matí, hi intervindran representants polítics, membres del projecte i ponents internacionals de relleu. A primera hjora de la tarda, es farà una visita guiada a dues localitzacions emblemàtiques associades amb accions desenvolupades en el marc del projecte Life MigratoEbre: la nova rampa per a peixos de l’assut de Xerta i els esturions del Centre d’Acuitultura de l’IRTA a la Ràpìta.

Aquesta jornada està adreçada a investigadors, gestors, estudiants i altres persones interessades en la matèria.

Podeu consultar el programa de la Jornada Final del LIFE MIGRATOEBRE AQUÍ.

L’assistència a la jornada, amb els àpats i desplaçaments inclosos, és gratuïta, però és imprescindible fer-ne una inscripció prèvia a través d’aquest formulari.